Reguli Bonus

Reguli Bonus

1. Dispoziții generale

1.1 Global Interactive Solution Limited, cu sediul în Level 3, Suite no. 1945, Tower Business Center, Tower Street, Swatar, Birkirkara, BKR4013, Malta, înregistrată în Registrul Companiilor din Malta sub numărul C79990/16.03.2017 (denumită în continuare WINBET) organizează periodic campanii de acordare a unor bonusuri pentru diferitele produse de jocuri de noroc oferite. Clauzele și condițiile sistemului de bonusuri sunt definite în prezentele Termene și condiții pentru acordarea bonusului, parte integrantă a Termenelor și condițiilor generale, adaptate la fiecare campanie de bonusuri. Bonusurile pot face obiectul obligației de mizare de un număr de ori („cerința de rotație”) înainte de a putea fi retrase. Dacă un bonus face obiectul unei cerințe de rotație, câștigurile generate de mizarea bonusului vor putea fi retrase numai atunci când cerința de rotație este îndeplinită.

1.2 Toate promoțiile se adresează exclusiv jucătorilor cu bani reali, cu excepția cazurilor în care se menționează diferit în descrierea promoției sau în campania promoțională corespunzătoare.

1.3 Cerința de rotire standard este 35 x (suma depusă + bonusul aferent), cu excepția cazurilor în care se menționează diferit în descrierea promoției, în campania promoțională corespunzătoare sau în oferta personalizată de acordare a bonusurilor. De exemplu, daca depui suma de 100 RON si primesti un bonus de 100%, se ajunge la suma de 200 RON si va trebui sa rulezi o valoare totala de 7000 RON.

1.4 Nu este permisă combinarea a două sau mai multor bonusuri pentru o singură depunere.

1.5 În situația în care Organizatorul oferă un bonus de depunere unui jucător, bonusul va fi acordat doar după ce tranzacția este finalizată. Jucătorul trebuie să nu joace nicio sumă înainte de a accepta bonusul pentru depunere; în caz contrar, oferta va fi anulată.

1.6 Bonusurile Cashback trebuie pariate cel puțin 1x (o dată) suma acordată și reprezintă un procent din depozitele anterioare.

1.7 Atunci când un bonus este activ, prima balanță consumată este cea principală, urmată de balanța bonus.

1.8 Câștigurile obținute atunci când un bonus este activ sunt creditate în balanța bonus, indiferent dacă pariurile sunt plasate din balanța principală sau din cea bonus.

1.9 Suma maximă de retragere a câștigurilor obținute dintr-un bonus este de 10,000.00 RON și respectiv 1000 RON pentru câștigurile provenite din Rotiri Gratuite, care pot varia în funcție de campania promoțională sau ofertă primită din partea Organizatorului. Jucătorul are responsabilitatea de a solicita informații legate de suma maximă de retragere din câștigurile obținute dintr-un bonus.

1.10 În cazul în care cerințele de rotire nu au fost îndeplinite în termen de 7 zile de la activarea bonusului, dacă în oferta nu este prevăzut un alt termen pentru rulare, bonusul va fi considerat expirat și toate câștigurile din bonus vor fi anulate.

1.11 Jucătorii au dreptul să respingă sau să anuleze orice bonus acordat contului lor în orice moment. Odată ce bonusul este anulat sau respins, toate câștigurile vor fi pierdute, iar jucătorul va rămâne cu soldul rămas in balanța principală si/sau în balanța disponibila pentru retragere.

1.12 În cazul în care o balanță bonus scade sub suma de 0.20 RON, bonusul va fi considerat pierdut după 10 secunde.

1.13 Acordul jucătorilor privind Termenii și condițiile bonusului se prezumă a fi acceptate necondiționat la momentul acceptării bonusului.

1.14 WINBET își rezervă dreptul de a refuza acordarea oricărei promoții oricărui membru în cazul încălcării prezentelor Termene și condiții sau a Termenelor și condițiilor generale.

1.15 Un titular de cont este eligibil pentru un singur bonus per campanie, cu excepția așa-numitelor campanii „Recomandați un prieten” sau în cazurile în care este prevăzut în mod expres în oferta de bonusare că un titular de cont poate solicita bonusuri multiple.

1.16 Un titular de cont are dreptul numai la un bonus per cont, ceea ce înseamnă cel mult un bonus per utilizator, adresă IP, dispozitiv informatizat, familie, adresă rezidențială, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail și medii în care calculatoarele sunt folosite în comun (universitate, asociație, școală, bibliotecă publică, loc de muncă etc.).

1.17 WINBET își rezervă dreptul de a oferi un anumit bonus unui anumit client sau grup de clienți sau de a retrage în orice moment campaniile de acordare a bonusurilor, fără a afecta astfel bonusurile deja acordate. Informațiile privind ofertele personalizate sunt transmise către destinatari prin email sau prin SMS. Ofertele de bonus personalizat sunt valabile 48 de ore, dacă un alt termen nu este precizat în cuprinsul ofertei. Neîndeplinirea condițiilor de depunere sau de rulare în termenul prevăzut în cuprinsul ofertei, conduce la anularea bonusului, fără nicio altă formalitate.

2

2.1 Dacă jucătorul nu confirmă autenticitatea datelor furnizate în termen de 30 zile calendaristice de când contul lor de joc a fost creditat sau dacă numele lor apare pe lista persoanelor autoexcluse și indezirabile ori dacă contul WINBET a fost închis, Organizatorul va anula toate bonusurile înainte de închiderea contului.

3. Abuzul în legătură cu bonusul

3.1 „Abuzul în legătură cu bonusul” cuprinde, fără limitare la acestea, următoarele: încălcarea clauzelor și condițiilor privind bonusul, pariurile gratuite sau orice altă ofertă promoțională; deschiderea mai multor conturi în scopul de a pretinde mai multe bonusuri;

3.2 În cazul în care în urma investigațiilor de securitate realizate de Organizator există indicii că titularul de cont a comis sau a încercat să comită un abuz în legătură cu bonusul, pe cont propriu sau ca parte a unui grup, WINBET își rezervă dreptul: să rețină, la decizia sa,

  • bonusul alocat titularului de cont și orice câștig obținut din bonusul respectiv; și/sau
  • să revoce, să refuze sau să retragă o ofertă de bonus făcută titularului de cont; și/sau
  • să blocheze accesul la anumite produse; și/sau să excludă titularul de cont de la orice ofertă promoțională viitoare; și/sau
  • să închidă cu efect imediat contul titularului de cont.