Cărți Jackpotfise

Mistery Jackpot Cu Cărți

Introducere

Mistery Jackpot cu cărți este un Jackpot pe patru niveluri. Fiecare Mistery Jackpot este ilustrat printr-o culoare a cărților:

    - Treflă – Primul nivel (cea mai mică valoare a jackpot-ului);

    - Romb – Al doilea nivel;

    - Inimă roșie – Al treilea nivel;

    - Inimă neagră – Al patrulea și cel mai mare nivel;

  Fiecare nivel de Mistery Jackpot este afișat în partea dreaptă a simbolului corespunzător al culorii cărții.

Jocuri valide

Toate cele patru niveluri de Mystery Jackpot pot fi câștigate in orice joc de sloturi EGT ce are logo-ul de „Jackpot”.

Declanșare

Runda de bonusuri pentru cardurile Mystery Jackpot poate fi declanșată aleatoriu după ce un singur joc este terminat și toate câștigurile rezultate sunt colectate. Atunci când se declanșează runda bonus de cărți Mystery Jackpot, jucătorului i se garantează automat unul dintre cele patru niveluri de Jackpot pentru cărțile Mystery.

Runda de premii Jackpot pentru cărțile Mystery se joacă pe partea de sus a jocului de bază și acesta nu o închide. Jocul automat este oprit atunci când se declanșează runda bonus a jocului Mystery Jackpot. După ce se termină, controlul revine jocului care a fost jucat înainte de declanșarea rundei de bonusuri pentru cărțile Mystery Jackpot

Reguli și comenzi

După ce se declanșează runda bonus de cărți Mystery Jackpot, jucătorul este dus la fereastra de rotundă bonus Mystery Jackpot unde este afișat un câmp de alegere alcătuit din 12 cărți cu fața în jos. Jucătorul selectează cărțile prin click de mouse stânga până când se dezvăluie 3 simboluri de cârti identice. În acest moment, se va acorda nivelul Jackpot-ului pentru cardurile Mystery care corespund cârții dezvăluite. Suma câștigată va corespunde cu suma acumulată pentru nivelul respectiv de Jackpot, până la momentul dezvăluirii ultimului simbol. Pentru a finaliza runda de premii Jackpot Mystery, jucătorul va fi invitat să apese pe butonul "Colecteaza”, adăugând astfel câștigurile din runda bonusului la soldul total al contului.

Suma câștigată în runda bonus de cărți Mystery Jackpot nu poate fi folosită în runda "Gamble". Jucătorul are o șansă rezonabilă de a câștiga cel mai înalt nivel al Jackpot-ului Mystery cu oricare dintre pariurile de calificare de fiecare dată când intră în runda bonus a Jackpot-urilor pentru cărți Mystery.

Pariuri valide

Orice pariu făcut pe un joc de sloturi EGT care are sigla "Jackpot", peste 1 RON, este considerat un pariu valabil pentru Jackpotul Mystery.

Principiul de acumulare

Fondul Mystery Jackpot este acumulat printr-o deducere de 1% a fiecărui pariu făcut pe un joc Mystery Jackpot. Acest 1% nu este dedus din pariul jucat.

Deconectare

În cazul unei deconectări, la următoarea conectare reușită jucătorul va fi dus la fereastra de bonus pentru cardurile Jackpot unde va putea continua să dezvăluie cărți din momentul în care a avut loc deconectarea.